Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

Σκουλούδη Μαίρη

Η κυρία Μαίρη Σκουλούδη διδάσκει Αρχιτεκτονική Σύνθεση στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, μέλος του ΤΕΕ, με πολυετή επαγγελματική και διδακτική εμπειρία. Έχει πτυχίο BA(Hons) από το University of Greenwich, DipArch από την Bartlett School of Architecture του U.C.L., και μεταπτυχιακό στον Ενεργειακό Σχεδιασμό κτιρίων MSc in Built Environment, Environmental Design and Engineering του U.C.L.

Ως μέλος της ομάδας μηχανικών της Ολυμπιακό Χωριό Α.Ε. έχει επιβλέψει την κατασκευή του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες. Έχει συνεργαστεί για την επέκταση του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα, για την κατασκευή ιδιωτικών κατοικιών, και για την μελέτη του Moorfields Station στο Λονδίνο. Παράλληλα από το 2000 διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο, εκπονώντας αρχιτεκτονικές μελέτες για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, καθώς και βιοκλιματικές μελέτες για την ενεργειακή απόδοση κτιρίων.


Έχει διδακτική εμπειρία σε αρχιτεκτονικό / κατασκευαστικό / βιομηχανικό σχέδιο. Τεχνολογία υλικών και Ιστορία Αρχιτεκτονική, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε Studio Design Tutor στο University of Greenwich στο Λονδίνο, διδάσκοντας Αρχιτεκτονική Σύνθεση σε όλα τα έτη σπουδών του Bachelor.