Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

Προκαταρκτικό μονοετές τμήμα

Κατά το 2015-16, λόγω της γενικότερης δυσμενούς κατάστασης, αναστέλλουμε την λειτουργία των κολλεγιακών μας προγραμμάτων.  Οι πληροφορίες που δίνουμε για τα προγράμματά μας αφορούν τα τμήματα σπουδών όπως λειτουργούσαν κατά το 2013-14 και όπως ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσουν ξανά κατά το 2016-17. - See more at: http://www.ellinovretaniko.gr/el/static/dietes-programma-texnologia-arxitektonikis-sxediasis.aspx#sthash.JNpl3yDA.dpuf

Κατά το 2015-16, λόγω της γενικότερης κατάστασης, αναστείλλαμε την λειτουργία των κολλεγιακών μας προγραμμάτων.  Οι πληροφορίες που δίνουμε για τα προγράμματά μας αφορούν τα τμήματα σπουδών όπως λειτουργούσαν κατά το 2013-14 και όπως θα λειτουργήσουν ξανά κατά το 2019-20.


ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΜΟΝΟΕΤΕΣ ΤΜΗΜΑ

Προγράμματα για μηχανικούςΟι υποψήφιοι που δεν συγκεντρώνουν τις κανονικές προϋποθέσεις εισαγωγής μπορούν να παρακολουθήσουν ένα προκαταρκτικό ετήσιο τμήμα.

Ο στόχος είναι η βελτίωση του επιπέδου τους και η παροχή εκείνων των γνώσεων που θα τους βοηθήσουν να ενταχθούν πλέον στο κανονικό τμήμα, για το οποίο ενδιαφέρονται.