Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

Η ψυχαγωγία - αθλητισμός

Η ψυχαγωγία - αθλητισμόςΣτο ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διάφορες πολιτιστικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές, και κοινωνικές δραστηριότητες.

Για αυτό το σκοπό δημιουργούνται από τους ίδιους τους σπουδαστές  Επιτροπές  που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα ενδιαφερόντων.

Η Επιτροπή Ψυχαγωγίας ασχολείται με την οργάνωση χορευτικών βραδιών και άλλων ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Η Επιτροπή Εκδρομών είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση εκδρομών, μονοήμερων ή πολυήμερων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Άλλες επιτροπές ασχολούνται με πιο ειδικά θέματα, (όπως φωτογραφία και σκάκι) και οργανώνουν εκδηλώσεις, μέσα από τις οποίες οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να εκδηλώσουν δημιουργικά τις κλίσεις τους ενώ συγχρόνως ασκούνται στη συλλογικότητα και τη συνεργασία σε όλους τους τομείς.Όσον αφορά τον αθλητισμό, σημαντικό κομμάτι στη ζωή του νέου σπουδαστού, το ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ προσφέρει πολλές δυνατότητες.

Λειτουργούν δύο αθλητικοί όμιλοι (μπάσκετ, ποδοσφαίρου), στους οποίους μπορεί να συμμετάσχει κάθε σπουδαστής, εκδηλώνοντας σχετική επιθυμία στην αρχή της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Φυσικά, το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων είναι πρόθυμο να βοηθήσει στην δημιουργία και άλλων ομίλων, για αθλήματα, για τα οποία θα ενδιαφερθούν αρκετοί νέοι σπουδαστές.