Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

Σεμινάριο 7&8 Σεπτεμβρίου: ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ, ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ

1ος ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

 

Σάββατο 7 & Κυριακή 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019, (10.00-11.15)&(18.00- 20.45)

 

 

 

ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ,

ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΙΔΙ

                                                                

LEARNING TO FEEL AND RESPOND TO OUR INNER CHILD

 

 

 

A BODY/MOVEMENT JOURNEY AT KEA ISLAND

 

 

 

 

-ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ

 

 

-ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ (με το εσωτερικό παιδί)

 

 

-ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

-ΠΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ή ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑΜΕ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ

 

 

 

-ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗ Ή ΤΗΝ ΑΠΩΘΟΥΜΕ

 

Βιωματικό σεμινάριο με ασκήσεις αναπνοής, χαλάρωσης, διαλογισμού και κίνησης

Σας προσκαλώ με χαρά σε ένα διήμερο βιωματικό σεμινάριο πάνω στην Αυθεντική Κίνηση (προσέγγιση της χοροθεραπείας) στο υπέροχο νησί της Κέας.

Σε αυτό το σεμινάριο θα εξερευνήσουμε στον όμορφο χώρο IL NIDO-

την ικανότητα του σώματός μας να αισθάνεται- πτυχές του εαυτού μας.

Θα εργαστούμε πάνω στη βασική αρχή του να πάμε πέρα από την επικριτική διάθεση του νου, στην εμπειρία της Αυθεντικής Αυτοέκφρασης.

Θα εστιάσουμε στην δύναμη της Αναπνοής και στο διαλογισμό, που θα μας βοηθήσει ν’ ανοίξουμε στη δημιουργική μας ικανότητα.

 

Θα μάθουμε να προσεγγίζουμε το εσωτερικό παιδί (πτυχή του εαυτού μας) με αγάπη , μαθαίνοντας να αφουγκραζόμαστε τις βαθύτερες ανάγκες του, με σκοπό να δημιουργήσουμε  ένα εσωτερικό περιβαλλόν κατάλληλο για να εξερευνηθεί  και να αναδυθεί το προσωπικό μας υλικό όπως και οι ικανότητες μας.

 

Το σεμινάριο θα περικλείει διανυκτέρευση δύο βράδια (Σάββατο και Κυριακή) στη βίλλα IL NIDO, πρωινό και 5με 6 ώρες σεμινάριο.

 

Μέσα στη μέρα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις παραλίες της Κέας και να ξεκουραστούμε σε ένα πανέμορφο χώρο.

 

Το γεύμα της ημέρας θα κοστίζει 10ευρώ το άτομο

(σε εστιατόριο με ειδική τιμή για την ομάδα μας)

 

Ακτοπλοϊκά κοστίζουν 24ευρω το άτομο(πήγαινε- έλα)

 

Υ.Γ: Όποιος επιθυμεί έχει την δυνατότητα να παραμείνει στο νησί και τη Δευτέρα αφήνοντας τα πράγματά του φυλαγμένα στη βίλλα μέχρι να αποχωρήσει με το απογευματινό καράβι.

 

 

Μελίνα Αργυρίου

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210-8217710

Κόστος 220ευρώ το άτομο

 

-Απαραίτητη η κράτηση με προκαταβολή  50ευρώ

-Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου επιστέφεται η προκαταβολή

 

 

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΜΕΛΙΝΑ

 

Γεννημένη στην Αθήνα, η Μελίνα Αργυρίου, είναι πτυχιούχος του London College of Dance and Performing Arts (Λονδίνο), όπου και βραβεύτηκε με τα βραβεία Best Artistic Performance in Ballet

Best Dancer of the Year .

Το έντονο ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και την ανθρώπινη φύση την οδήγησε να επεκτείνει τις σπουδές της και να γίνει κάτοχος μεταπτυχιακού (ΜΑ) in Movement Psychotherapy.

Διεύρυνε τη μελέτη της πάνω στην γιουνγκιανή προσέγγιση και παρακολούθησε σεμινάρια στο Λονδίνο από τον γιουνγκιανό αναλυτή και συγγραφέα Graham Horwood.

Από το 2013 ταξιδεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες για σεμινάρια και εργασία.

 

Ξεκίνησε την επαγγελματική της δράση, συνεργαζόμενη με τα ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και Αγρινίου ως χορογράφος. Συμμετείχε σε ταινία μεγάλου μήκους του Βασίλη Μπουντούρη. Από το 2002 ως το 2007 συμμετείχε σε παραστάσεις διαφόρων θεάτρων και φεστιβάλ στο Λονδίνο όπως: The Place, Theatro Technis, Art Deco Theater, Dance Resolution Festival & Synergy Festival.

Το 2008-2009 συνεργάστηκε με το ΘΟΚ ως χορογράφος και performer στην παράσταση Beauty Mark.(Κύπρο και Συρία)

 

 

Η βαθιά επιθύμια της για κατανόηση της σύνδεσης σώματος και ψυχής την οδηγεί να εμβαθύνει τις γνώσεις της στην κινέζικη ιατρική και φιλοσοφία και να ταξιδέψει στην Κίνα(2005 και 2007) για tai chi σεμινάρια με taoist master του Wu Dang. Aργότερα(2007) ξεκινά να διδάσκει την εσωτερική πολεμική τέχνη του Tai Chi. Παράλληλα εμβαθύνει τις γνώσεις της στην Ακαδημία Ελληνικής και παραδοσιακής Κινεζικης ιατρικής στον τομέα της Ρεφλεξολογίας και γΙνεται διπλωματούχος Ρεφλεξιολόγος.

 

Από το 2002 εώς σήμερα είναι δασκάλα δημιουργικής κίνησης και από το 2007 εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια -χοροθεραπεύτρια και ρεφλεξολόγος.

 

Aπό το 2011 συνεργάζεται με το Synergy of Art της Silvia Macchi συνδημιουργώντας στις παραστάσεις «Ο κύκλος των Μεταμορφώσεων»,  «Πόρτες», «Aποτυπώματα» και «Ενέργεια 29χλμ. νοτιοδυτικά» στο Ναό της Αφαίας.

Παράλληλα από το 2012 συμμετέχει σε παραγωγές της καλλιτεχνικής όμαδας Synama χορογραφώντας το video dance «Genius Loci»,  «RE-TURN» και άλλες ανεξάρτητες παραγωγές, όπως "Mια επίσκεψη στον τάφο της Αντιγόνης" της Δέσποινας Γεωργακοπούλου και χορογραφεί και χορεύει στη χοροθεατρική παράσταση 'Σκελετογυναίκα' της Μαίρης Παππά.