Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

Σεμινάριο σύγχρονου χορού (Anarchy contemporary)

Στο σεμινάριο αυτό οι μετέχοντες θα μυηθούν στη βιωματική κινησιολογία, την επαφή με το πάτωμα, τις τεχνικές αναπνοής.

Θα κάνουν ένα κύκλο ασκήσεων που θα τους βοηθήσει να ενεργοποιήσουν όλες τους τις δεξιότητες, να κατευθύνουν την ενέργειά τους κυκλικά, να μάθουν να επιταχύνουν την κίνηση, να δίνουν ροή, να ενδυναμώσουν το κέντρο τους.

Κάνει ένα συνδυασμό κινήσεων που προέρχονται από τις φυσικές στάσεις των ζώων όπως μπουσούλημα, σκαρφάλωμα, πηδήματα, ανάποδες στάσεις, έρπη στο πάτωμα.

 

Φεβρουάριος - Μάιος κάθε Παρασκευή 14:30- 16:30

Κόστος παρακολούθησης: 100€

Βιογραφικό Εισηγήτριας

Η Όλια Μουρουζίδου είναι χορεύτρια και καθηγήτρια του σύγχρονου χορού.

Αποφοίτησε από την Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου (2007). Αυτή τη στιγμή διδάσκει σύγχρονο χορό και Power Movement στη σχολή χορού PK Dance School, όπου στεγάζεται στο Θέατρο ΠΚ. Επίσης είναι μέλος της Χοροθεατρικής ομάδας του Παύλου Κουρτίδη από το 2009 και έχει χορέψει στις παραγωγές «Λαβύρινθος» (θέατρο Παλλάς, 2016), «Σπίτι από Γέφυρες» (θέατρο ΠΚ, 2015), «Φράνγκεστάϊν» (θέατρο ΠΚ, 2010-11), «Society says»( θέατρο ΠΚ 2010), «Μόνος» (θέατρο ΠΚ, 2009), «Στύγα....Η θεά των Υδάτων» (θέατρο ΠΚ, 2017).

Τον Ιούνιο του 2016 χόρεψε με την ομάδα του Αμερικανού χορογράφου David Dorfman σε συνεργασία με την Αποστολία Παπαδημάκη στην παράσταση «Μεταμόρφωση» στο Κέντρο Πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.Έχει συμμετάσχει στο 11ο διεθνές φεστιβάλ σύγχρονου χορού στο Κάϊρο, και στο φεστιβάλ Ελλήνων χορογράφων. Έχει επίσης χορογραφήσει σε συνεργασία με τη Ζωή Σωτηροπούλου την παράσταση «Crows...crawl» της νεοσύστατης ομάδας σύγχρονου χορού Crows.
Τον Ιούνιο του 2017 χόρεψε με την ομάδα της Αμερικανίδας χορογράφου Heidi Latsky σε συνεργασία με την Αποστολία Παπαδαμάκη στην παράσταση ONDISPLAY-ATHENS στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.