Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

Εκδήλωση με θέμα "Ιστορίες ζωής: Αναζητώντας την ξεχασμένη μας αυθεντικότητα", 14/11/2013 στις 18:00

 

Στο πλαίσιο των συνεχών παρουσιάσεων και εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη δύναμη του Storytellingκαι των ποικίλων εφαρμογών του στην σύγχρονη κοινωνία, το ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ReSTORYingGreece® “Ιστορίες Προφορικής Κληρονομιάς” Κοιν.Σ.Επ., σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο:

Ιστορίες Ζωής: Αναζητώντας την ξεχασμένη μας Αυθεντικότητα

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013, ώρα 18:00, στο νέο κτίριο του Κολλεγίου στην Ευελπίδων 11Α (Πεδίον Άρεως), Αθήνα, όπου στεγάζεται μαζί με το Κολλέγιο ΑΚΤΟ τηλ. 210 82 17 710.

Ομιλητές της εκδήλωσης, θα είναι ο κ.Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, Σύμβουλος Εξιστόρησης και η κα. Άννα Νομικού, Προφορικός Ιστορικός - Ερευνήτρια Ιστοριών Ζωής.

Τα τελευταία χρόνια η αφήγηση Ιστοριών Ζωής επανέρχεται δυναμικά στο διεθνές προσκήνιο και πολλές κοινωνίες «ανακαλύπτουν ξανά» τη Δύναμη του Εξιστορείν. Σε ένα κόσμο που πνίγεται στις πληροφορίες και τις στατιστικές – πολλές από τις οποίες είναι άχρηστες ή ψευδείς – το Εξιστορείν μας βοηθάει να επικοινωνούμε, όχι μόνο πληροφορίες, αλλά κυρίως έννοιες και συναισθήματα, με αξιοσημείωτη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

 

Η Εξιστόρηση, το πoλυσυζητημένο Storytelling, δεν περιορίζεται πλέον μόνο στον χώρο της Τέχνης, της Ψυχαγωγίας ή της Λαογραφίας, αλλά έχει πια επεκταθεί για τα καλά και στους χώρους της Εκπαίδευσης, της Επιχειρηματικότητας, της Διοίκησης των Επιχειρήσεων, της Διαφήμισης (Branding), της Ηγεσίας (Προσωπική Ανάπτυξη) και της Πολιτικής Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ.

 

Η ReSTORYingGreece®είναι ένα καινοτόμο Κέντρο Εξιστόρησης, το οποίο αναζητά και καταγράφει προσωπικές «Ιστορίες Ζωής» απλών και καθημερινών ανθρώπων – περασμένων γενεών – μετατρέποντάς τες σε Ελληνική Υπεραξία! Χρησιμοποιεί τη δύναμη της Εξιστόρησης (Storytelling), ως εργαλείο Αναστήλωσης (Restoring) της Ελληνικής Οικονομίας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό φυλλάδιο εδώ ή επικοινωνήστε με την κα Μαρία Χατζηιωάννου, τηλ. 2310 865372 & 6976097182, info@restoryinggreece.org, www.restoryinggreece.org

Facebook:www.facebook.com/restoryinggreece