Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

Νέος κύκλος σεμιναρίων: "Προβολικά τεστ" - Έναρξη 23/5/2017

Πρόγραμμα σεμιναρίων:

H.T.P., Mother and Child, Family Kinetic Test

23/5/2017, 17:00 - 20:00

 

Fairytale Test , T.A.T. 

25/5/2017, 17:00 - 20:00

 

Τιμή μεμονωμένου σεμιναρίου: 35€         Για φοιτητές: 25€

Τιμή για όλο τον κύκλο: 70€                      Για φοιτητές: 50€

 

 

 

Εισηγήτρια:

Μαρία Καρκανιά, Παιδαγωγός – Ψυχολόγος

(Διευθύντρια Προγραμμάτων & Σεμιναρίων)

Η Μαρία Καρκανιά είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Ψυχολογίας του University of Wales. Συνέχισε τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA με κατεύθυνση στην Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού του University of Wales.

Έχει σπουδάσει Χορό μοντέρνο (ISTD), φλαμένκο (Spanish Dance Society), αφρικάνικο (afro-modern) στις σχολές Χορού Ντιάνα Θεοδωρίδου, Φωκάς Ευαγγελινός, studio Χορός- Χώρος (Μέτσης) και σύγχρονο στη σχολή χορού PK Dance school.

Έχει σπουδάσει πιάνο και αρμονία στο Εθνικό Ωδείο (Παράρτημα Ψυχικού).

Είναι Ψυχολόγος με Ψυχοδυναμική κατεύθυνση και χρησιμοποιεί θεραπείες μέσω Τεχνών στη θεραπευτική δουλειά της με παιδιά και εφήβους και νέους.

Εξειδικεύεται στη χορήγηση των ιχνογραφικών προβολικών τεστ διάγνωσης, Η.T.P (House –Tree- Person), Draw a mother with her child, Kinetic Family, Fairy Tale Test.

Είναι πιστοποιημένη από την Άριστον Ακαδημία Υπολογιστών για την χορήγηση των τεστ Career Guidance και Ariston Learning Styles (τεστ προσωπικότητας, κλίσεων και δεξιοτήτων).

Είναι συγγραφέας της Παιδικής σειράς βιβλίων «Ανακαλύπτω τα Επαγγέλματα» (Ανακαλύπτω τα επαγγέλματα Υγείας, Ασφαλείας, Καλλιτεχνικά), (Εκδοτική Άλφα).  Είναι μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Ψυχολόγων (B.P.S).