Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 5 ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 

Είναι γνωστό, ότι η γενική οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα αλλά και πολλές άλλες χώρες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο μας επηρεάζει όλους και οπωσδήποτε τόσο τους προμηθευτές μας όσο και τους πελάτες μας.

Είναι σίγουρο ότι όλοι μας χρειαζόμαστε μια στρατηγική, η οποία θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε ή και να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας τόσο στους παραδοσιακούς πελάτες μας όσο και σε νέους.

Είμαστε βέβαιοι, ότι αν παρακολουθήσετε  το σεμινάριο που έχουμε δημιουργήσει με τίτλο «Αύξηση των πωλήσεων σε περίοδο κρίσης» θα βοηθηθείτε στην ανάπτυξη ενός τέτοιου σχεδιασμού. 

Ο κύκλος σεμιναρίων αποτελείται από τα ακόλουθα 5 σεμινάρια διάρκειας 12 ωρών το κάθε ένα.

1.      Νέοι πελάτες σε καιρό κρίσης

2.      Κατανόηση της προσωπικότητας των πελατών

3.      Αποδοτικό Τμήμα Πωλήσεων

4.      Τεχνικές πώλησης σε καιρό κρίσης

5.      Αποτελεσματικό μάρκετινγκ σε καιρό κρίσης 

Η κυρία Μαστρογιάννη, η οποία έχει αναπτύξει το πρόγραμμα του σεμιναρίου και θα το διδάξει, έχει μακρόχρονη επαγγελματική και ακαδημαϊκή  εμπειρία σε θέματα μάρκετινγκ, την οποία απέκτησε εργαζόμενη σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια πωλητών των συστημάτων Dale Carnegie και Sandler.

Πιστεύουμε λοιπόν, ότι εάν ενδιαφέρεστε για την αύξηση των πωλήσεών σας στην σημερινή εποχή της κρίσης, θα πρέπει να ξεκλέψετε από τον ήδη πιεσμένο χρόνο σας τις 60 ώρες που διαρκεί το παραπάνω σεμινάριο.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα κερδίσετε. Άλλωστε η επένδυση χρημάτων και χρόνου που χρειάζεστε για κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ μικρή σε σχέση με την πιθανή ωφέλεια την οποία θα αποκομίσετε για τον εαυτό σας και την εταιρεία σας. 

Περιμένουμε λοιπόν δική σας επικοινωνία είτε για περισσότερες πληροφορίες είτε για εγγραφή. Και μη ξεχνάτε ότι το κόστος των διδάκτρων μπορείτε να το καλύψετε από το πρόγραμμα του ΛΑΕΚ. 

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ