Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

Διάλεξη με θέμα: "Τέχνες & Ψυχοθεραπεία", Δευτέρα 24/4/2017, 19:00 - 21:00

 

Διάλεξη με θέμα: "Τέχνες & Ψυχοθεραπεία"

 

Δευτέρα 24/4/2017, 19:00 - 21:00

 

Κόστος παρακολούθησης: 5€ / διάλεξη  

Δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης

 

Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται στο Ελληνοβρετανικό

(Ρεθύμνου 2, δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο).

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων (30 θέσεις/σεμινάριο) απαιτείται έγκαιρη εγγραφή.

 

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: 210 – 8217710 , contact@bhc.gr

 

 

Εισηγήτρια: Μαρία Καρκανιά, Παιδαγωγός – Ψυχολόγος

Πανεπιστήμιο Αθηνών, University of Wales

Η Μαρία Καρκανιά είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Ψυχολογίας του UniversityofWales. Συνέχισε τις σπουδές της στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA με κατεύθυνση στην Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού του University of Wales.

Έχει σπουδάσει Χορό μοντέρνο (ISTD), φλαμένκο (SpanishDanceSociety), αφρικάνικο (afro-modern) στις σχολές Χορού Ντιάνα Θεοδωρίδου, Φωκάς Ευαγγελινός, studioΧορός- Χώρος (Μέτσης) και σύγχρονο στη σχολή χορού PKDanceschool. Έχει σπουδάσει πιάνο και αρμονία στο Εθνικό Ωδείο (Παράρτημα Ψυχικού).

Είναι Ψυχολόγος με Ψυχοδυναμική κατεύθυνση και χρησιμοποιεί θεραπείες μέσω Τεχνών στη θεραπευτική δουλειά της με παιδιά και εφήβους και νέους. Εξειδικεύεται στην χορήγηση των ιχνογραφικών προβολικών τεστ διάγνωσης, Η.T.P(House–Tree- Person), Drawamotherwithherchild, KineticFamily, FairyTaleTest.

Είναι πιστοποιημένη από την Άριστον Ακαδημία Υπολογιστών για την χορήγηση των τεστ CareerGuidanceκαι AristonLearningStyles( τεστ προσωπικότητας, κλίσεων και δεξιοτήτων).

Είναι συγγραφέας της Παιδικής σειράς βιβλίων «Ανακαλύπτω τα Επαγγέλματα» (Ανακαλύπτω τα επαγγέλματα Υγείας, Ασφαλείας, Καλλιτεχνικά), (Εκδοτική Άλφα).Είναι μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Ψυχολόγων (B.P.S).