Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

Νέος διαγωνισμός τμήματος Μάρκετινγκ - Διεκδικήστε μία υποτροφία 50%!

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Ονειρεύεσαι να σπουδάσεις Μάρκετινγκ;

Έλα να σπουδάσεις μαζί μας με μερική υποτροφία!

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό του Ελληνοβρετανικού και κέρδισε υποτροφία 50% στα δίδακτρα του τμήματος Μάρκετινγκ (Business Marketing)! 

Γράψε μία εργασία 1000 – 1500 λέξεων (στα ελληνικά) με το παρακάτω θέμα:

«Ως νέος επιχειρηματίας αποφασίζεις να προχωρήσεις στην λειτουργία ενός νέου εστιατορίου στην Αθήνα. Τα πιάτα που θα προσφέρει το νέο εστιατόριο θα βασίζονται σε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα προωθώντας και την γνωστή συμβουλή του Ιπποκράτη «Η τροφή σου ας είναι το φάρμακό σου», στην σημασία δηλαδή της σωστής διατροφής για την υγεία και στην πεποίθηση πως τα καλύτερα φάρμακα υπάρχουν ελεύθερα και δωρεάν στην φύση.

Ανέλυσε τις παρακάτω αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για το νέο εστιατόριο σε επίπεδο μάρκετινγκ:

-          Δώσε ένα όνομα στο εστιατόριο αιτιολογώντας την απόφασή σου

-          Πώς θα προβάλεις το εστιατόριο;

-          Ανάλυσε τα χαρακτηριστικά του κοινού - στόχου

-          Ποια θα είναι η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσεις;

-          Ποιος θα είναι ο κατάλογος των συνταγών που θα προσφέρει το εστιατόριο;

-          Από πού θα προμηθεύεστε τα υλικά;»

 

To θέμα της εργασίας συνδέεται με το νέο πρωτοποριακό Ευρωπαϊκό πρόγραμμα FoodMed, στο οποίο συμμετέχει το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο και το οποίο ανέπτυξε την πρόταση.  Η πρόταση έχει τίτλο «My  food- Μy Μedicine» και η ιδέα προέκυψε από την γνωστή φράση του Ιπποκράτη «Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου»γιατί πιστεύουμε πως η σωστή διατροφή είναι θεμέλιος λίθος για την υγεία και πως τα καλύτερα φάρμακα υπάρχουν ελεύθερα  και δωρεάν στη φύση. Για εμάς βεβαίως σωστή διατροφή είναι η διατροφή με προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.food-med.eu .

Ο νικητής θα κερδίσει μία μερική υποτροφία 50% στα δίδακτρα του Κολλεγίου για να φοιτήσει στο τμήμα Μάρκετινγκ (Business Marketing)!

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό θα πρέπει να μας στείλετε τα κείμενα σας με email σε αρχείο .docστο email: contact@bhc.gr έως και την Πέμπτη 31/7/2014. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό η γνώση Αγγλικών σε επίπεδο Lower.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει έως τις 18/8/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-8220560 ή στο email: contact@bhc.gr.