Σύνδεση σπουδαστών
Ελληνικά English
 

"Μία πεντάρα για να σωθεί η Ελλάδα"

Ένα βιβλίο με την απόλυτη λύση για την έξοδό μας από την κρίση.
Από την ΑΛΦΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ με την υποστήριξη του ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ.

Αγαπητοί φίλοι,

Στο ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι η κρίση την οποία περνάμε, δεν θα μας γονατίσει.

Πιστεύουμε, ότι και αξίζουμε και μπορούμε να σωθούμε και να ανακάμψουμε και να ανέβουμε ψηλά και σαν οικονομία και σαν κοινωνία.

Πιστεύουμε ότι το κλειδί για αυτή την ανάκαμψη είναι η διαφορετική εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες, η οποία θα προβάλλει θετικά τα καλά παραδείγματα και θα επαινεί την αριστεία. Μια εκπαίδευση η οποία θα δημιουργήσει σωστούς πολίτες και ικανούς επαγγελματίες όλων των επιπέδων. Πολίτες οι οποίοι θα αισθάνονται ότι είναι μέτοχοι και όχι εκμεταλλευτές της Πολιτείας. Πολίτες οι οποίοι θα είναι ενεργητικοί, δημιουργικοί, εφευρετικοί, εξωστρεφείς και δεν θα ψάχνουν για μια “καρέκλα” αλλά για ένα πεδίο δράσης.

Εμείς από το 1990, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τέτοιους νέους επιστήμονες και νομίζουμε, ότι σε μεγάλο βαθμό το έχουμε πετύχει.

Σε αυτό το πνεύμα εντάσσεται και η υποστήριξή μας στην έκδοση και διανομή του ανωτέρω βιβλίου από την ΑΛΦΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ.

Ενός βιβλίου γραμμένου από γερμανίδα η οποία λόγω Παιδείας υποστηρίζει, ότι η Ελλάδα αξίζει την υποστήριξη της Γερμανίας και των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών και προτείνει μια απλή λύση για να συγκεντρωθούν γρήγορα όλα τα απαιτούμενα χρήματα.

Σημασία βεβαίως δεν έχει η προτεινόμενη «φανταστική» λύση αλλά η θετική διάθεση των μορφωμένων Ευρωπαίων έναντι της Ελλάδας, με την οποία τους συνδέουν οι δεσμοί της κοινής Πολιτιστικής Καταγωγής. Μιας καταγωγής, της οποίας εμείς θα έπρεπε να είμαστε σημαιοφόροι αντί να την παραμερίζουμε.

Το βιβλίο υπάρχει στα βιβλιοπωλεία ή στην ΑΛΦΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, 210-8214307, vivlia@alpha-ed.gr, www.alpha-ed.gr

Πληροφορίες για το περιεχόμενο του βιβλίου και την δική μας υποστήριξη στην διανομή του σε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες μπορείτε να πάρετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας (Κατερίνα Δαμιανίδου, 210-8217710, bhmark@bhc.gr).

Κ.Καρκανιάς
Πρόεδρος