31 Οκτωβρίου 2007 Τεύχος 30
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ
Έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους
Νέοι καθηγητές προπτυχιακών τμημάτων
Νέοι καθηγητές μεταπτυχιακών τμημάτων
Αναβάθμιση του προγράμματος του τμήματος Πληροφορικης
Όλοι οι πρωτοετείς του Ελληνοβρετανικού θα παίρνουν Πιστοποιητικό KeyCert
Όλοι οι σπουδαστές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Ελληνοβρετανικού θα έχουν πιστοποίηση γνώσης Η/Υ
Το Ελληνοβρετανικό γίνεται εξεταστικό κέντρο του KeyCert
Διοργάνωση Σεμιναρίου

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
Η αγένεια βγήκε από το Δημόσιο
Ο εφοπλιστής που έγινε…πλανητάρχης
Αντεπίθεση από μικρούς παραγωγούς ελαιολάδου

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το πρώτο όχημα κυψελών καυσίμου υδρογόνου διανύει 300 μίλια χωρίς ανεφοδιασμό
Η πρώτη μονάδα ανακύκλωσης ηλεκτρικών/ ηλεκτρονικών συσκευών
Σε γόνιμα εδάφη η…σπορά των φωτοβολταϊκών
Καταναλώνω σημαίνει ανακυκλώνω

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
18ο Ετήσιο Συνέδριο – Η Ώρα της ελληνικής οικονομίας

ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Άρθρο του καθηγητή μας Δρ. Μ. Ευρυπιώτη στο Global Education Journal
Άρθρο της καθηγήτριάς μας κας Μαστρογιάννη – «Μάρκετινγκ και Ιατρικός χώρος»
Χαιρετισμός Κ. Καρκανιά στο 6ο Συνέδριο Ορολογίας της ΕΛΕΤΟ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

     Τα μαθήματα των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τμημάτων του Ελληνοβρετανικού ξεκίνησαν την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007. Για την υποδοχή και αρχική ενημέρωση των νέων σπουδαστών πραγματοποιήθηκε Τελετή Έναρξης, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Δαίδαλος». Κατά τη διάρκεια της Τελετής, απηύθυναν χαιρετισμό στους φοιτητές ο Πρόεδρος του Κολλεγίου κος Κ. Καρκανιάς, η Διευθύντρια των Προπτυχιακών Τμημάτων κα Χ. Κόλλια και οι Υπεύθυνοι των Τομέων του Κολλεγίου (Engineering, Psychology, Information Systems, Business Administration).


ΝΕΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

     Στο διδακτικό προσωπικό των προπτυχιακών τμημάτων προστέθηκαν φέτος έξι καθηγητές.
 • Ο κος Βόγκας Βασίλειος, καθηγητής Πληροφορικής στο τμήμα Πληροφορικής, ο οποίος είναι υπόψήφιος διδάκτωρ στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει ΜΒΑ από το University of Wales, Glamorgan, MSc in Computer Networks and Distributed Systems από το Trinity College of Dublin, Ireland και πτυχίο ΒEng από το University of Wales, Glamorgan.
 • Ο Δρ. Μελάς Ευάγγελος, καθηγητής Μαθηματικών στα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφορικής του Ελληνοβρετανικού, ο οποίος έχει διδακτορικό δίπλωμα PhD από το Queen Mary University of London σε αντικείμενο «Mathematical Physics», MSc in Quantum fields and Fundamental forces από το University of London Imperial College, MSc από το Κέντρο Ερευνών Δημόκριτος και Πτυχίο Φυσικών Επιστημών από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 • Η κα Μπακάλη Βασιλική, καθηγήτρια Ιστορίας της Αρχιτεκτονικής στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, η οποία έχει MSc in Advanced Architectural Studies από το University College London, Bartlett και Πτυχίο Αρχιτέκτονα Μηχ. από το Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης.
 • Η Δρ. Μπουγιατιώτη Φλώρα, καθηγήτρια Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής και Υλικών για Αρχιτέκτονες στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, η οποία έχει Διδακτορικό από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στις Εκθέσεις Τεχνολογικής Αιχμής, Μεταπτυχιακό από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στην κατεύθυνση Σχεδιασμός – Χώρος – Πολιτισμός και πτυχίο Αρχιτέκτονα Μηχανικού επίσης από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
 • Η κα Γκογκόση Ελευθερία, καθηγήτρια Φυσικής στο τμήμα Μηχανικών, η οποία έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Συστήματα Αυτοματισμού, και πτυχίο της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, και τα δύο από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.
 • H κα Ισαάκ Ευγενία, καθηγήτρια Γραμμικού και Ελεύθερου Σχεδίου και Ιστορίας της Αρχιτεκτονικής, στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, η οποία είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων MSc από το University College London, Bartlett, στα αντικείμενα Efficiency in Building Design και Advanced Architectural Studies, και πτυχίο Bachelor σε Architectural Engineering, από το University of Wales, Cardiff.
 • Ο κος Μπουζούκος Άνταμ, καθηγητής Ερευνητικών Μεθόδων στο τμήμα Ψυχολογίας του Ελληνοβρετανικού, ο οποίος έχει μεταπτυχιακό MSc in Research Methods in Psychology στο Πανεπιστήμιο του Southampton και πτυχίο BSc in Psychology από το University of Wales.
       Mάλιστα, οι δύο τελευταίοι εξ’ αυτών, είναι παλαιότεροι απόφοιτοι του Ελληνοβρετανικού Κολλεγίου, και μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι πλέον έχουν ενταχθεί στο διδακτικό προσωπικό του κολλεγίου. Θυμίζουμε, ότι είναι καθηγητής στο Ελληνοβρετανικό και ο κος Σπύρος Γιαννάτος, απόφοιτός μας του 1992.
 • ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ
  ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ


  ΤΕΥΧΟΣ 1


  ΤΕΥΧΟΣ 2


  ΤΕΥΧΟΣ 3


  ΤΕΥΧΟΣ 4


  ΤΕΥΧΟΣ 5


  ΤΕΥΧΟΣ 6


  ΤΕΥΧΟΣ 7


  ΤΕΥΧΟΣ 8


  ΤΕΥΧΟΣ 9


  ΤΕΥΧΟΣ 10


  ΤΕΥΧΟΣ 11


  ΤΕΥΧΟΣ 12


  ΤΕΥΧΟΣ 13


  ΤΕΥΧΟΣ 14


  ΤΕΥΧΟΣ 15


  ΤΕΥΧΟΣ 16


  ΤΕΥΧΟΣ 17


  ΤΕΥΧΟΣ 18


  ΤΕΥΧΟΣ 19


  ΤΕΥΧΟΣ 20


  ΤΕΥΧΟΣ 21


  ΤΕΥΧΟΣ 22


  ΤΕΥΧΟΣ 23


  ΤΕΥΧΟΣ 24


  ΤΕΥΧΟΣ 25


  ΤΕΥΧΟΣ 26


  ΤΕΥΧΟΣ 27


  ΤΕΥΧΟΣ 28


  ΤΕΥΧΟΣ 29